Νέα - Προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας


Εστιατόριο - Bar

 

Στο Εστιατόριο - Bar του Σαλέ θα γευτείτε εδέσματα από τον Παρνασσό μαγειρεμένα με σπιτική φροντίδα και αγάπη από εμάς.

 

Με μοναστηριακά τραπέζια, δύο μεγάλα παραδοσιακά τζάκια και μια πλήρως ενημερωμένη μπάρα, σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο πρωινό, γεύμα ή δείπνο με υπέροχη θέα και μουσική από την δισκοθήκη μας.

 

Κοντοσούβλι στο σκαφίδι, Πουκγί γιούλμπασι, Κότσι με λαχανικά, μαύρη μπύρα και μουστάρδα, χειροποίητες πίτες καθώς και πολύπλοκες σαλάτες με ξηρούς καρπούς και ελληνικά τυριά είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που η οικογένειακή μας παράδοση έχει δημιουργήσει για εσάς.

 

Το βραδάκι με ένα ποτό ή μια κούπα hot wine είναι η κατάλληλη στιγμή να πείσετε τον κ. Γιώργο και τους Υιούς του για μια επίσκεψη στο Παλαιό Μετόχι και την κάβα με τα παλαιομένα κρασια του. Πρόκειται για έναν πέτρινο βυζαντινό θόλο 200 τμ που έχουμε την τύχη να ‘’φιλοξενούμε’’ στο κτήμα μας. Οι μοναχοί της περιοχής μας τον χρησιμοποιούσαν ως ξενώνα και συνδέεται μέσω του μονοπατιού των μοναχών με το Μοναστήρι της Παναγίας Παντάνασσας.

 

Για καφέ, γλυκό, ποτό και φαγητό με ιδιαίτερες γεύσεις, σπιτική περιποίηση και θαλπωρή το Bar - Restaurant του Σαλέ Μετόχι σας περιμένει...

 

 

 

 

 

Ο καιρός στη Γραβιά